fbpx
  • Workday

    09:00 - 20:00

  • Saturday

    09:00 - 20:00

  • Sunday

    10:00 - 19:00

Makas

2020 yazının en sevilen saç modelleri

70’lerin ve o döneme ait saç aksesuarlarının ön plana çıktığı saç modelleri tüm ihtişamıyla 2020 yazına damga vuruyor! Trendlerden geri kalmamak için bu saç modellerine mutlaka göz atmalısın!

Rengarenk bandanalar

Rengarenk, vintage desenlerle süslenmiş bandanaları bu yaz plajlarda oldukça sık görüyoruz. Bandanayı en trend görünüme kavuşturan bağlama stili ise kuşkusuz eşarp şeklinde olanı. Pastel tonlar, büyük halka küpeler ve eşarp şeklinde hafifçe bağladığın bandanan ile sen de trend bir görünüm yakalayabilirsin.

İhtişamlı taçlar

Moda sahnesinin favori saç aksesuarı yüksek taçlar bu yaz da sahneyi kimseye bırakmaya niyetli değil gibi görünüyor. Deniz kabuklarının romantik havasını da üzerine alan taçlar tatil valizinde mutlaka yerini almalı.

Nostaljik taraklar

Nostaljik görünümüne rağmen modern gösterişine kapıldığımız taraklı tokaları yaz aylarında kullanması çok daha keyifli bir hal alıyor. Duş sonrası hafif nemli saçlarına uygulayacağın nemlendirici köpük sonrası derin ayırarak kullanacağın tarak tokalar kombinini anında çok daha şık bir görünüm katacaktır.

Büyük kelebek tokalar

Hem pratik hem vintage görünümüyle günlük stilin tamamlayıcı aksesuarlarından biri haline gelen kelebek tokalarla birden çok saç modelinde cool bir görünüm yakalamak mümkün.

Yorum Yaz

Merhabalar,

Size en hızlı şekilde nasıl yardımcı olabiliriz?